Hvert år, bare i Norge, blir 30.000 mennesker skadet av fall i trapp. Trapper er vanskelig å gå i, og en av de farligste stedene å falle i hjemmet. AssiStep er en trappeassistent, utviklet for personer med redusert mobilitet eller balanse. AssiStep gir den lille støtten du trenger for å holde deg aktiv og klatre trappa uavhengig av hjelp fra andre. Den består av et nytt gelender installert langs trappen, koblet til et håndtak som gir deg trygghet og støtte når du går opp og ned trappa.

Håndtaket er koblet til et spesialutformet gelender som enkelt installeres langs trappen. Når håndtaket ikke er i bruk kan det foldes til siden.

  • Assistep gir deg trygghet når du går opp og ned trappen.
  • Assistep gir fallforebygging.
  • Assistep er enkel å installere og har et elegant og diskret design.
  • Assistep bidrar til å du kan bo lengre hjemme om du er avhengig av å komme deg opp og ned en trapp.
  • Assistep bidrar til daglig fysisk aktivitet/trening ved å gå opp og ned trappen. 

Produktlink: AssiStep – trappeassistent (Gang/trapperom)
Vår leverandør: Hepro
Pris: Ta kontakt med leverandør for pris

ANSKAFFELSE: Dette produktet kan du kjøpe til deg selv, til din organisasjon eller til din bedrift.

Smarte løsninger

Løsninger som gjør livet enklere

Trapper er vanskelig å gå og hvert år, bare i Norge, blir 30.000 mennesker skadet av fall i trapp. Assistep er en trappeassistent som gir deg ekstra støtte og trygghet når du går i trappen.
Medisineringsroboten Evondos E300 plasseres hjemme hos langtidsmedisinerte personer. Den er et personlig og pålitelig hjelpemiddel som letter hverdagen og eliminerer bekymringer rundt medisinering.
Safemate Trigger One er et eksempel på mobil trygghetsalarm med innebygd GPS-sporing. Dersom bæreren har behov for hjelp trykker man på alarmknappen.
Kjøkkenet skal være en plass til både arbeid, hygge og samvær. Samtidig må innredningen ta høyde for at folk har forskjellige behov.
Visning i Smarthuset
Åpen dag torsdag 23. november kl 18.00-20.00 og torsdag 7. desember kl 18.00-20.00.
«Jeg bor smart» er den første visningsarenaen for velferdsteknologi i Finnmark. Arenaen er et tilbud til alle kommuner i Finnmark. Smarthuset er innredet som en leilighet med velferdsteknologiske løsninger og smarte hjelpemidler som bidrar til økt egenmestring og større trygghet i eget hjem og på institusjon.