mal produktbeskrivelse safemate trigger one

Safemate Trigger One er et eksempel på en mobil trygghetsalarm med innebygd GPS-sporing. Dersom bæreren har behov for hjelp trykker man på alarmknappen, hvorpå inntil fire forhåndsdefinerte varselmottakere ringes parallelt. Den første som svarer settes i samtale med bæreren av Safemate. Når systemet vet hvem som har besvart alarmen, sendes denne informasjonen sammen med posisjon som SMS til alle varselmottakerne. Safemate kan brukes av barn, eldre, ungdom og aktive, og er egnet som voldsalarm.

Trigger One har til forskjell fra Trigger Two fastmontert SIM (eSIM), og har "Man Down" -funksjonalitet som med høy grad av presisjon registrerer om en bærer har falt.

 

Produktlink: Safemate Trigger One
Vår leverandør: Atea
Pris: Safemate Webshop

ANSKAFFELSE: Dette produktet kan du kjøpe privat, til din institusjon eller til din organisasjon.

Smarte løsninger

Løsninger som gjør livet enklere

Trapper er vanskelig å gå og hvert år, bare i Norge, blir 30.000 mennesker skadet av fall i trapp. Assistep er en trappeassistent som gir deg ekstra støtte og trygghet når du går i trappen.
Medisineringsroboten Evondos E300 plasseres hjemme hos langtidsmedisinerte personer. Den er et personlig og pålitelig hjelpemiddel som letter hverdagen og eliminerer bekymringer rundt medisinering.
Safemate Trigger One er et eksempel på mobil trygghetsalarm med innebygd GPS-sporing. Dersom bæreren har behov for hjelp trykker man på alarmknappen.
Kjøkkenet skal være en plass til både arbeid, hygge og samvær. Samtidig må innredningen ta høyde for at folk har forskjellige behov.
Visning i Smarthuset
Åpen dag torsdag 23. november kl 18.00-20.00 og torsdag 7. desember kl 18.00-20.00.
«Jeg bor smart» er den første visningsarenaen for velferdsteknologi i Finnmark. Arenaen er et tilbud til alle kommuner i Finnmark. Smarthuset er innredet som en leilighet med velferdsteknologiske løsninger og smarte hjelpemidler som bidrar til økt egenmestring og større trygghet i eget hjem og på institusjon.