mal produktbeskrivelse evondos dispenser

 

Medisineringsroboten Evondos E300, er den eneste medisindispenser i sitt slag på markedet. Den plasseres hjemme hos langtidsmedisinerte personer. Den er et personlig og pålitelig hjelpemiddel som letter hverdagen og eliminerer bekymringer rundt medisinering.

Det er ikke alltid så lett å huske om man har tatt legemidlene sine eller ikke – særlig når man bruker flere forskjellige legemidler som skal tas flere ganger om dagen. Evondos revolusjonerende medisineringsrobot fjerner bekymringer rundt dette, og sørger for at tjenestemottakeren får de riktige legemidlene på riktig tidspunkt og i riktig dose. Gjennom et tiltalende og funksjonelt design skaper den trygghet og ro rundt medisineringen, og den er spesielt utviklet for å fungere godt også for personer med kognitiv svikt. Automatisk medisinhåndtering bidrar dessuten til å frigjøre verdifull tid hos helsepersonalet. Medisindispenseren Evondos E300 påminner tjenestemottakeren om å ta legemidlene sine, og sørger på denne måten for at disse tas på riktig tidspunkt. Tjenestemottakeren får bedre livskvalitet og selvstendighetsfølelsen øker når de får ansvaret for egen medisinering. Evondos E300 plasseres på et kjent sted i hjemmet, for eksempel på soverommet eller kjøkkenet, eller andre områder hvor tjenestemottakeren ellers oppholder seg.

 

  

 

 

Produktlink: Evondos E300 Medisindispenser
Vår leverandør: Evondos AS
Pris: Kontakt leverandør for tilbud.
 
Anskaffelse: Dette produktet kan du kjøpe til din institusjon eller til din bedrift.

Smarte løsninger

Løsninger som gjør livet enklere

Trapper er vanskelig å gå og hvert år, bare i Norge, blir 30.000 mennesker skadet av fall i trapp. Assistep er en trappeassistent som gir deg ekstra støtte og trygghet når du går i trappen.
Medisineringsroboten Evondos E300 plasseres hjemme hos langtidsmedisinerte personer. Den er et personlig og pålitelig hjelpemiddel som letter hverdagen og eliminerer bekymringer rundt medisinering.
Safemate Trigger One er et eksempel på mobil trygghetsalarm med innebygd GPS-sporing. Dersom bæreren har behov for hjelp trykker man på alarmknappen.
Kjøkkenet skal være en plass til både arbeid, hygge og samvær. Samtidig må innredningen ta høyde for at folk har forskjellige behov.
Visning i Smarthuset
Åpen dag torsdag 23. november kl 18.00-20.00 og torsdag 7. desember kl 18.00-20.00.
«Jeg bor smart» er den første visningsarenaen for velferdsteknologi i Finnmark. Arenaen er et tilbud til alle kommuner i Finnmark. Smarthuset er innredet som en leilighet med velferdsteknologiske løsninger og smarte hjelpemidler som bidrar til økt egenmestring og større trygghet i eget hjem og på institusjon.